EyeC in- og offline artwork- og printinspektionssystemer

I RR PRINT er vi meget tilfredse i disse dage, for vi har netop indgået en partneraftale med tyske EyeC www.eyec-inspection.com. Det betyder, at vi nu er forhandler af EyeCs professionelle inspektionssystemer.

EyeC leverer in- og offline artwork- og printinspektionssystemer og er på få år blevet en fantastisk spiller på det internationale marked.

EyeC er p.t. markedets eneste leverandør af disse fantastiske systemer til kvalitetskontrol af produkter som falseæsker, etiketter, brochurer eller fleksible emballager – gennem hele printcyklussen fra grafisk fil til færdigt produkt. Intelligente algoritmer sikrer, at systemerne kun viser relevante fejl, og kvaliteten verificeres i alle produktionsstadier.

csm_eyec-proofrunner-carton-retrofit-screenshotSpecielt interessant er EyeC ProofRunner Carton, der udfører 100% inspektion af falseæsker og sammenligner med proof (typisk en pdf) – og EyeC ProofRunner Label, som sikrer, at der ikke bliver leveret etiketter med fejl.

EyeC er stiftet i Tyskland i 2002. På verdensplan anvendes over 1.800 EyeC-inspektionssystemer i bl.a. farmaceutiske virksomheder, trykkerier og hos mærkevareproducenter. Virksomheden har i dag over 60 medarbejdere lokaliseret på HQ i Hamburg og har sideløbende opbygget et internationalt forhandlernetværk med salgspartnere i mere end 20 lande. I Danmark er RR PRINT så heldige at være EyeCs repræsentant.