Information om prisstigninger på farver, lakker og lime

Vores branche tilbyder mange interessante muligheder – men også mange udfordringer. Det betyder, at vi nu er nødt til at indføre en mindre prisstigning på 5%, som er gældende fra den 1. juni 2017.

Kære kunde!

Vi er glade for, at du har valgt at bruge farver,- lakker,- og/eller lime fra RR PRINT i dit trykkeri.

Vi har konstant fuld fokus på at udvikle nye og endnu bedre produkter af højeste kvalitet til markedet. Produkterne optimeres og forbedres hele tiden for at sikre, at bl.a. din produktion kører let og problemfrit og yder maksimalt.

Den grafiske industri er, som alle i branchen ved, udfordret på mange områder. Markedet har ændret sig, konkurrencen er hård, og råvareomkostningerne er steget betydeligt, samtidig med at der er knaphed på nogle af råvarerne. Vi har, sammen med vores partnere, investeret mange ressourcer i forskning og udvikling, tekniske kompetencer og forbedret produktionsudstyr for at kunne leve op til de højeste standarder i industrien.

Det betyder, at vi nu er nødt til at indføre en mindre prisstigning på 5% fra den 1. juni 2017.

Stigningen gælder alle farve,- lak,- og limtyper.

Kontakt mig, hvis du har brug for en opdateret oversigt over dine priser.

Der er også varslet prisstigninger på petrokemiske produkter som vaske,- rengørings,- og plejemidler. Hvis prisstigninger på disse produkter berører dig, får du besked i en separat meddelelse.

Vi håber på din forståelse og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen
RR PRINT A/S

Heidi Graff
Adm. Direktør

Kontor: +45 44 52 24 66
Mobil: +45 29 29 06 61
Mail: graff@rr-print.dk