Interview med vores nye partner Codimag

Hvem er Codimag?

Codimag fremstiller vandfri offsettrykmaskiner til etiket- og emballagetrykkerier. Vandfri offset – Aniflo – kombinerer det bedste fra de tre verdener i én maskine:

  • offsets kvalitet
  • flexos produktivitet
  • digitaltryks fleksibilitet

Heidi har interviewet Benoit Demol, Codimags direktør og tryknørd, for at få svar på nogle af de ting, du sikkert også undrer dig over, når vi vælger at introducere vandfri offset på det nordiske marked.

Da Heidi blev kontaktet af Benoit, var hendes umiddelbare reaktion: ”Naaaaah, vi HAR leget med tøroffset for mange år siden – jeg var ikke imponeret”.

… fast forward til i dag, hvor Heidi er overbevist om, at Aniflo er et superstærkt kort til trykkerier, der oplever, at deres indtjening er under pres (og hvem oplever ikke det?) – og som kan positionere sig i markedet med en bedre og/eller mere fleksibel teknologi, som ovenikøbet giver flere penge på bundlinjen. Det er da en no-brainer (Heidis ord).

Læs interviewet her >>>

Vi kører en online demo for nordiske kunder midt i december. Webinaret vil vare i alt en time og indeholde præsentation, live demo fra trykmaskinen og Q&A.
Vil du se med, så skriv dig op her

Husk også at registrere dig til at modtage vores nyhedsbrev, hvis du blot vil holdes løbende orienteret om nyt fra Codimag og RR PRINT. Advarsel: Du kommer på en mailingliste hvor vi kun skriver, når vi har noget på hjerte. Og der er lodtrækning om et gavekort til lækker vin blandt alle på mailinglisten – hver måned.