Muterede kønsorganer og pizzabakker

The girl smiles and has a box for a pizza on a white background

I går læste jeg i BT (se det her), at Mark Hartl fra Heriot-Watt University i Edinburgh i Skotland har lavet en undersøgelse, hvor han har påvist, at giftige stoffer i pizzabakker kan få snegle kønsorganer til at mutere

– og det skaber frygt for, at det samme kan ske hos mennesker.

At kvinder bliver til mænd… Uuuuuhhh bare tanken… J

Helt ærligt – det er ikke i orden, at vi skal gå rundt og blive syge af det, vi pakker vores usunde mad ind i… Mange siger, at døden skal have en årsag. Men hey.. vi behøver vel ikke ligefrem at pakke vores mad ind i årsagen?

På den anden side, så synes jeg at der er SÅ mange andre ting, der er meget vigtigere og jeg synes tit migrationproblematikken er helt ude af proportioner. Men hvis vores fødevarekunder kræver det på den måde – så leverer vi det selvfølgelig på den måde. Kunden er konge. Længere er den ikke. Her taler jeg ikke om trykkeriet (eller jo jo trykkerierne er i DEN grad konger hos mig ?) – men om fødevareproducenterne. Det er jo dem, der i sidste ende er ansvarlige for, at de produkter, der leveres ud til forbrugerne (som også er dig og mig), ikke er fyldte med kedelige giftige stoffer fra emballagen.

Haha – selv filtrene på cigaretter (altså det gule tryk på papiret) skal være godkendt, fordi der er kontakt med læberne – selvom de fleste vist efterhånden er enige om, at det der er inde i cigaretterne er rimelig usundt – så skal filtertrykfarven i hvert fald ikke være giftig… krøllet verden…

Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig i forhold til de produkter, som RR PRINT leverer til det skandinaviske marked.

Der er ingen perfluorerede kemikalier i vores produkter. Det kan du se mere om i et af de tidligere nyhedsbreve her. Der er heller ingen bisphenol-A i vores produkter. Det kan du se mere om her.

Fordi vi ved, hvor vigtigt det er at vores kunder kan give det allerbedste de har til deres kunder – så hjælper vi vores kunder med konkrete råd og anbefalinger så deres udfordringer på fødevareemballageområdet kan blive lidt mindre.