Ny generation PureBright metalfarver til etikettrykkerier

De fleste etikettrykkere kender alt til bøvl med sølv- og guldfarver. F.eks. kan det være udfordrende at få nok glans i trykket, og der kan være ballade med at trykke ovenpå farverne.

Bøvl koster penge… farve, der skal kasseres, ekstra makulatur osv. osv.

På Labelexpo Europe 2019 glæder vi os til at præsentere dig for den nye generation PureBright sølv- og guldfarver.

De nye PureBright-farver overholder den seneste omklassificering af råmaterialer under EuPIAs ekskluderingspolitik. PureBright sølv- og guldfarver fås som standard uv-farver eller i en Food Packaging Compliant (FPC) udgave, velegnet til ikke-direkte fødevarekontaktemballage samt almindelig etikettrykning.

Mikaela Harding, som er farvenørd hos Pulse siger: ”Vi har set en kraftig stigning i efterspørgslen efter metalfarve af høj kvalitet, da brand owners forsøger at få deres varemærker til at skille sig ud på hylderne ved at tilføje forbedringer, der giver en premium finish. Vi er glade for officielt at introducere vores nye PureBright-serie på Labelexpo. Vores PureBright-farver overholder ikke kun de nyeste EuPIA-retningslinjer, men vi er også overbeviste om, at vores nye metalfarver tilbyder overlegen glans sammenlignet med de nuværende industristandarder samt forbedret overprintbarhed.”

PureBright farverne fremstilles på Pulse Roll Label Products Bristol-baserede fabrik og leveres til etikettrykkerier via RR PRINT A/S.

Pulse Roll Label Products udstiller på Labelexpo Europe 2019 på stand 3C64.

Kontakt Heidi på +45 29290661 graff@rr-print.dk eller Kim på +45 29295661 rasmussen@rr-print.dk for at aftale møde på Labelexpo – eller for at høre mere om de nye farver.

Du kan se tekniske datablade her:
Standard sølv og guld 
Food Packaging Compliant sølv og guld