Hvad siger dine kolleger

Vi er glade for RR PRINTs professionelle og positive rådgivning, der har hjulpet os med én lak, som gør vores produktion meget mere enkel.
Jan Viberg Elleriis
Ecco Print as
Heidi har stor erfaring fra andre i vores branche, hvilket gør, at vi bruger hende som rådgivningspartner og lytter meget til hendes råd. Det har sikret, at vi har valgt den rigtige løsning første gang. Derudover har Heidi et stort produktkendskab på teknisk niveau, der gør, at mit tekniske personale kan sparre med hende om problemer og løsninger. Vi har flere gange brugt Heidi som produktudvikler til at lave en speciallak eller -farve til os, som passer til et unikt projekt. Heidi og RR PRINT er en lille og tæt organisation, der sikrer, at vi altid føler os som en kunde, der bliver prioriteret højt. Serviceniveauet er meget højt, og Heidi svarer altid telefonen.
Lars Ole Nauta
Optimum Group Nordic
Jeg kan sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med jeres service/rådgivning, og vil til enhver tid anbefale jer til andre samarbejdspartnere.
Michael Junker
Danfoss PolyPower A/S
Vi har testat många matt-lacker, och eran fungerar absolut bäst. Supersnabb support, alltid korta leveranstider. Absolut den bästa färgleverantören av dom, jag har kontakt med.
Jukka Vallin
Boxon AB
Vores samarbejde med RR PRINT foregår hurtigt og smidigt og med en høj grad af forståelse for Etiflex' produktionsvilkår. Med RR PRINT har Etiflex fået en partner, der er meget opmærksom på at hjælpe os med at optimere både i trykkeri og færdiggørelse, og overgangen til deres trykfarver har været fuldstændig problemfri. RR PRINT sætter sig hurtigt ind i Etiflex' forskellige problematikker og yder en udstrakt og meget personlig service. Jeg vil anbefale RR PRINT til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig partner.
Brian Sandgaard
Etiflex A/S
RR PRINT yder jo en uovertruffen service! De nye farver er blevet præsenteret på en god og overbevisende måde – både den rent praktiske del og den økonomiske del. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke helt troede på det, for jeg har hørt det mange gange før. Men jeg har i dag blandet otte pantonefarver med de nye farver og recepter og må sige, at det er svært at få armene ned. Ingen farvetilpasning overhovedet, de var der i første hug alle sammen.
Lars Peter Schrøder Madsen
Grafiket A/S – part of Asteria Group
Under köpet av en ny maskin till fabriken var Heidi knutpunkten mellan oss och leverantören. Hela affären blev väldigt smidig med hennes hjälp. Samarbetet har gett oss stort engagemang och serviceinriktad. Hos RR PRINT finns det inga problem, bara lösningar och allt detta med ”et gott smil”. Rekommenderas till alla, som är i behov av de tjänster RR PRINT tillhandahåller.
Magnus Jonasson
Beneli AB
Heidi og RR PRINT er supergode at samarbejde med. Der er altid svar og support, og Heidi svarer altid telefonen. De er meget dedikerede i deres tilgang til os og vores forhold. De har en stærk faglig ekspertise, og deres rådgivning har hjulpet os med at optimere jobs, så vi har opnået betydelige besparelser på vores farveforbrug.
Peter Jakobsen
CCL Label A/S – Healthcare, Brøndby
När det gäller lackfrågor i specialsegmentet, kontaktar jag alltid RR Print i första hand. Heidis produkter, kunskap och engagemang är viktig för oss i de frågor, vi får, gällande framtida projekt.
Peter Frejd
Nordic Carton AB

Kontakt mig

Hvis du ønsker at blive kontaktet af én af vores medarbejdere, så indtast dine kontaktoplysninger herunder: