Hvad siger vores kunder?

Herunder finder du udtalelser fra nogle af vores mange dygtige kunder. Men du kan også læse lidt mere uddybende case studies her:

"Heidi har en stor erfaring fra andre i vores branche, der gør at vi bruger hende som rådgivningspartner og lytter meget til hendes råd, hvilket har sikret os, at vi har valgt den rigtige løsning første gang. Derudover har Heidi et stort produktkendskab på teknisk niveau, der gør at mit tekniske personale kan sparre med hende om problemer og løsninger. Vi har flere gange brugt RR PRINT som produktudvikler til at lave en speciallak eller -farve til os, som passer til et unikt projekt. Det er positivt, at RR PRINT er en lille og tæt organisation; det sikrer, at vi altid føler os som en kunde, der bliver prioriteret højt. Serviceniveauet er meget højt, og Heidi tager altid telefonen 😊"
Lars Ole Nauta
CEO - FlexoPrint AS / H&P Etiketten GmbH / TOM Etiketten GmbH
"Vi har testet mange matlakker, og RR PRINTs fungerer absolut bedst. De tilbyder superhurtig support og altid korte leveringstider. Absolut den bedste farveleverandør, som vi har kontakt til."
Jukka Vallin
Production Manager - Boxon Systems AB
"Jeg kan sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med jeres service/rådgivning, og vil til enhver tid anbefale jer til andre samarbejdspartnere."
Michael Junker
Danfoss PolyPower A/S
"Det Cobra-kit til dybderens af aniloxer virker fantastisk!! Der er virkelig god effekt – vi renser farve ud af vores valser og fjerner nogle stribeproblemer i vores aktuelle tryksager."
Thomas Falk-Sørensen
Production Manager - Berry Superfos Printing
"Vi havde problemer med skumning eller ink spitting i vores kammerrakler og havde prøvet mange forskellige farver, der ikke virkede, som de skulle. Indtil RR print kom med løsningen: Vi kunne "bare" lave en farveserie, som var bedre egnet til at køre i kammerrakler. Vi testede et par gange, indtil vi fandt den rette serie, så vi ikke havde problemer og ikke mistede produktionshastighed. Vi har nu kørt med denne serie nogle år og er klar til at tage det næste skridt, hvorhen det så måtte føre os. En af de dejlige ting ved RR print er deres ydmyghed; de kommer ikke og siger, at de ved alt og kan alt, men de vil gøre alt, der er i deres magt, for at finde en løsning ved at bruge en af deres mange kontakter eller ved at teste et par gange. De har virkelig fundet essensen i den grafiske branche, - nemlig at kunne hjælpe hinanden! Vi er jo en lille branche i Danmark, som skal stå sammen, og vores leverandører er det led som binder os alle sammen!"
Jakob Abildgaard
Dan Labels A/S
"Vi havde store problemer med curling i en nystartet UV flexo produktion. Det var for at sige det lige ud ad h... til, og vi havde meget store reklamations-omkostninger. Det var vanskeligt at få kvalificerede råd fra kompetente samarbejdspartnere, og vi følte, at vi stod meget alene med at finde løsninger. Det ser ud til, at de fleste af produkterne fra Pulse er bedre end de produkter, vi brugte tidligere. Vi får en mere kvalificeret teknisk rådgivning, og en mere seriøs tilgang til de løbende udfordringer - og så de personlige relationer. Jeg vil ikke anbefale RR PRINT til vores konkurrenter, de må nøjes med de mindre gode farveleverandører!":-)
Anonym
UV-flexo kunde
"Vi har et samarbejde med RR PRINT på baggrund af deres forståelse for, at vi som samarbejdspartnere har en fælles opgave, der skal løses. RR PRINT har kendskab til Interket og arbejder med en aldeles høj service, der kommer til udtryk, når behovet er der. Priser og kvalitet er på et niveau, der gør, at Interket kan overleve i konkurrencen, og vi føler altid, at vi bliver behandlet som deres vigtigste kunde. Interket oplever samtidigt en stor vilje til at finde brugbare løsninger, også udenfor det normale produktsortiment, når der er behov for innovative løsninger i forhold til nye produktmuligheder. Vi har ikke følelsen af, at arbejde som kunde og leverandør, - men mere som samarbejdspartnere."
Torben Hansen
Production Leader - Interket A/S
”RR PRINT yder jo en uovertruffen service! De nye farver er blevet præsenteret på en god og overbevisende måde – både den rent praktiske del og den økonomiske del. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke helt troede på det, for jeg har hørt det mange gange før. Men jeg har i dag blandet otte pantonefarver med de nye farver og recepter og må sige, at det er svært at få armene ned. Ingen farvetilpasning overhovedet, de var der i første hug alle sammen”
Lars Peter Schrøder Madsen
Grafiket A/S
"I forbindelse med rakelblade og diverse tilbehør til kammerrakel har vi gennemgået mulighederne og har testet og valgt en række blade med gode forbedringer til følge. Vi oplever RR PRINT som værende tæt på kunden og altid til at få fat i; de har et stort sortiment, og så har de læst på lektien, så der er fuld viden om produkterne og alternativerne. Vi får god sparring, gode ideer og løsninger på problemerne. Anbefales til alle, der har behov indenfor det grafiske."
Martin Fundal
Scanket A/S
"Det er svært at finde en dobbeltsidet højglanslak, men vi fandt ProCoate High Gloss 45 hos RR PRINT, som gjorde det muligt for os at køre problemfrit på begge sider af arkene. Der har ikke været én eneste reklamation på lakken, den er meget stabil. Det er hyggeligt at arbejde med et mindre firma, for man bliver serviceret på en anden og mere personlig måde. Det er aldrig svært at få fat på RR PRINT. Jeg vil anbefale RR PRINT til alle med æskeproduktion."
Mikael Jönsson
Teamleder - August Faller A/S
"Vi är helt imponerade! Framför allt med perforeringsenheten. Har även framfört det till agenten för MB falsmaskiner. TOPPEN!"
Sten-Göran Ewert
S-M Ewert AB
"Ja, vi har prøvet det nye stroboskop og er tilfredse. Handy og let at anvende….."
Tom Undheim
Trykkerichef - Ålgård Offset AS
"Både Avis-Tryk og Erritsø Tryk ser på helheden, når vi vælger leverandør. De parametre, vi vurderer vores leverandører på, er: Pris, kvalitet, leveringssikkerhed, samarbejde og fakturering. Det er vigtigt for os, at hele kæden fungerer, og gør den det, sparer vi tid."
Gert Nielsen
Adm. Direktør - JP/Politikens Hus
"Vi fik RR PRINT anbefalet af en kollega med den samme lakmaskine som os En af de ting vi har haft størst glæde af gennem samarbejdet med RR PRINT, er den meget professionelle rådgivning. Da vi ved erhvervelsen af vores lakmaskine havde meget få erfaringer med lak, var det af afgørende betydning for resultatet, at vi ikke blot fik den rette lak, men også seriøs rådgivning omkring brugen af de forskellige laktyper. Da vi på et tidspunkt oplevede store problemer omkring afsmitning på nogle særlige æsketyper, gik RR PRINT med det samme ind som rådgiver, og vi fik hurtigt fremsendt forskellige lakker til test. Da det ikke i første omgang løste vores problem, blev der sendt trykark til lakfabrikken, der kom med en løsning, som både vi og vores kunde er meget tilfredse med. Jeg kan derfor anbefale RR PRINT som samarbejdspartner for alle i den grafiske branche, der har brug for lakker af høj kvalitet og professionel rådgivning."
Henning Jonsen
Produktionskoordinator - Nordisk Digital Emballage/Eurographic
"Vi kontaktede RR Print, da vi havde en del problemer med afsmitning og ridser på vores tryksager. Især tryk-sager med den følsomme blisterlak gav os nogle store udfordringer. Vi blev anbefalet at prøve RR powder+, og det er nu blevet det eneste pulver i trykkeriet, da vi har oplevet forbedringer på stort set alle vores tryksager. Vores pulverforbrug er blevet væsentligt reduceret og i visse tilfælde halveret. Pulverets runde form gør, at vi ikke længere skal bekymre os om de ridser, vi havde før. Alle trykkerne hos os er meget positive og RR Print har, som altid, været meget behjælpelige med gode råd og teknisk indsigt hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale RR Powder+."
Henrik Petersen
Eson Pac Danmark
”Vores samarbejde med RR PRINT foregår hurtigt og smidigt og med en høj grad af forståelse for Etiflex' produktionsvilkår. Med RR PRINT har Etiflex fået en partner, der er meget opmærksom på at hjælpe os med at optimere både i trykkeri og færdiggørelse, og overgangen til deres trykfarver har været fuldstændig problemfri. RR PRINT sætter sig hurtigt ind i Etiflex' forskellige problematikker og yder en udstrakt og meget personlig service. Jeg vil anbefale RR PRINT til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig partner.”
Brian Sandgaard
Ejer - Etiflex A/S
"Nu har jeg testet stroboskopet , det fungerer supergodt og er meget let at anvende!"
Mats Alexander Huseby
ELLCO ETIKETT