Monolox – Fixed Anilox Printing gør etikettryk lettere

Flexotryk er under forandring.

Hvert år ser vi en øget kompleksitet, stigende mængder og endnu kortere leveringstid. Det medfører større afhængighed af flere spotfarver og halvtoner og dermed hyppige skift af aniloxvalser.

Ved hvert job-skifte opstår der risiko for fejl, spild og unødvendige omkostninger, og i dette scenarie er det vigtigere end nogensinde at beskytte marginer, reducere spild og køre en mere effektiv produktion.

Selvom man kunne bruge millioner på det bedste udstyr, fabrikker og personale til at optimere trykprocessen, så er det et faktum, at der er en nemmere måde at gøre tingene på, som samtidig hjælper med at reducere omkostningerne.

Uanset om man har investeret i digital trykteknologi, har den allernyeste flexomaskine eller bruger ECG (syv-farve-tryk)…  er man interesseret i at reducere spildtid, spare materialer eller energi – så er Monolox Printing vejen frem.

Pulse Roll Label Products har været banebrydende med deres stærke PureTone® farveserie og skræddersyede blandingsdatabase, som har gjort trykkerne i stand til at bruge én Monolox, mens de trykker alle tænkelige spotfarver. Det sparer tid, der ellers ville være brugt på at vælge den rigtige valse til hvert eneste job med den deraf følgende nedetid for maskinen. Og det fjerner variablerne fra processen, gør trykningen mere effektiv og åbner op for en closed loop colour management for alle.

Resultatet af disse fordele er et niveau af kontrol og konsistens helt uden sidestykke i narrow web. Da etikettrykindustrien konsekvent arbejder på at forbedre kvaliteten og effektiviteten, giver en proces, der fjerner variablerne, utallige fordele.

Det er den unikke kemi bag PureTone, der gør Monolox Fixed Anilox Printing mulig. I modsætning til andre farver på markedet betyder PureTones stærke, enkeltpigmentering, at formuleringerne er både stærke og afbalancerede nok til at skabe enhver farve med blot én størrelse anilox.

Disse egenskaber betyder også, at PureTone kræver en lavere gramvægt, hvilket øger produktionshastigheden betydeligt og sørger for, at trykket forbliver ensartet fra kørsel til kørsel.

Med så mange brands, der fokuserer på at bruge friske, klare farver, gør PureTone det desuden nemt at opnå en Delta E på mindre end 2.

Den skræddersyede blandingsdatabase betyder, at trykkere, der anvender Monolox Fixed Anilox Printing, kan bruge PureTones fleksibilitet til at trykke både halvtoner og fuldtoner ved hjælp af én kliche, – med al den information, de har brug for til øjeblikkelig farvematchning. Med forenklet farvematching er det nemmere at reducere farvespild, hvilket i sidste ende har den ekstra fordel, at dit trykkeri bliver mere miljøvenligt.

Databasen er designet til brug af 800 LPI X 3,87 BCM/314 LCM X 3,87 BCM/ 800 LPI x 6 mikron anilox, som Pulse Roll Label Products anbefaler til alle former for spotfarvetryk (undtagen meget absorberende papir som f.eks. vinetiketter).

På grund af dens high strength betyder brugen af PureTone faktisk, at der kræves mindre farve i Monolox Fixed Anilox Printing for at opnå de friske, klare toner – med op til 30 % lavere farveforbrug end med andre farveserier.

PureTones high strength produkter betyder også, at det er let at overkomme den til tider udfordrende overgang fra digital- til flexoprint. Når farverne bruges sammen med kalibreringssoftwaren, giver det konsistente kørselsegenskaber og repetérbarhed på tværs af trykmetoder, hvilket gør det nemt at skalere jobs i hele overgangsperioden.

Monolox Fixed Anilox Printing gør det nemt at reducere nedetid, minimere fejl og få de trykte materialer til at skille sig ud i et moderne, overfyldt landskab. Systemet er nemt at implementere – ofte på mindre end en uge. Kort sagt hjælper det trykkere med at opnå mere med mindre. Pulse Roll Label Products’ tekniske team hjælper med at guide brugerne gennem overgangen og anbefaler den specifikke anilox, der passer bedst til brugerens behov.

Kun én anilox, et sæt farver og en blandingsdatabase: Alle de værktøjer, der er brug for til at booste dit etikettryk.

Kontakt mig

Hvis du ønsker at blive kontaktet af én af vores medarbejdere, så indtast dine kontaktoplysninger herunder: