Bestil din favorit ProCoate lak direkte på vores webshop

Hos RR PRINT A/S er vi meget passionerede omkring lakker, og vi arbejder dedikeret på at hjælpe trykkere med at opnå det bedste resultat med vores brede udvalg af funktionelle lakker til trykkeribranchen. Vi kombinerer teknisk ekspertise og et indgående kendskab til lakker, så vi kan tilbyde exceptionelle produkter og en service, der vil optimere dine trykprocesser og forbedre din produktionskvalitet.

Du og andre trykkere som dig har en stadigt stigende efterspørgsel efter skudsikre lakker. Lakker uden kompromiser. Lakker, du kan stole på.

Vi markedsfører lakker fra flere store producenter, men nogle gange er der brug for noget særligt. Noget bedre. Noget anderledes. Noget, hvor vi har endnu bedre styr på produktionen og produkternes egenskaber. Derfor analyserede vi efterspørgslen på markedet og besluttede at opfinde vores egen lak, ProCoate. En avanceret og opgavetilpasset, pålidelig lak til professionelle trykkere.

Vælg mellem vandbaserede, uv-baserede og uv-led lakker. Inden for disse tre kategorier er der flere at vælge imellem: Leder du efter en lak, der overholder kravene til fødevareemballage eller en lak til industriel brug? Der er forskel på, om du vil trykke etiketter til fødevareemballage, eller om du laver kasser til autoreservedele.

Tag et kig i vores ProCoate webshop – og ring til os, hvis du er i tvivl!

Kontakt mig

Hvis du ønsker at blive kontaktet af én af vores medarbejdere, så indtast dine kontaktoplysninger herunder: