Gå til webshoppen  www.procoate.com

Lak er en vigtig del af RR PRINT. Så vigtig, at vi udvikler og producerer vores helt egne lakker - ProCoate.

Vi udvikler lakker til dig og i samarbejde med dig. Vores kæmpestore (og stadigt voksende) lakprogram omfatter UV, UV-LED og vandbaserede lakker både til fødevareemballage og til industrial (som er alt det, der ikke er fødevarer).

Vi ved, hvorfor der er forskel på, om der er voks eller kun silikone i din termolak. Så du kan få den version, der får DIN produktion til at køre bedst – og sikrest. Så dine kunder ikke klager over, at de ikke kan printe på dine etiketter.

Du kan få lak, der får film og folie til at føles som papir og giver en ”øko” feel.

Du kan få barrierelakker til direkte fødevarekontakt, og som erstatter PE belagt karton.

Du kan få printbare lakker, der ligger helt perfekt på dit digitaltryk.

Eller du har måske brug for en helt speciel primer?

Eller en lak med en næsten usandsynlig høj glans?

Du bøvler eventuelt med lidt slidmærker på en matlak? Eller du har behov for en lak, der kan bruges til tobaksemballage?

Måske kræver din kunde en helt bestemt overflade, der samtidig skal være vandafvisende? Eller der skal perlemor-shine i?

Eller hov – overfladen på æsken skal have ekstra høj friktion, så pakkerne ikke rutcher rundt under transport eller på pallen på lager eller i butik?

Skal lakken kunne gå i dybfrost eller være med på en trawler i vådt og koldt miljø? Skal den bruges til farmaemballage, eller skal den bruges til sodavandsis?

Ring +45 44 52 24 66 eller skriv til info@rr-print.dk.

Vi ta´r imod dine spørgsmål og udfordringer med kyshånd og glæder os til at hjælpe dig.

Lak til alle formål

Vi hjælper dig med at finde den lak, der løser udfordringerne i dit trykkeri. Vi udvikler,  tester, matcher, justerer ind og leverer med et smil! For sådan er et godt samarbejde…

Vores kæmpestore lakprogram omfatter UV-, UV-LED og vandbaserede lakker til både fødevareemballage og industrial (f.eks. etiketter til sprinklervæske, magasinomslag og æsker til møtrikker eller make-up).

Kontakt mig

Hvis du ønsker at blive kontaktet af én af vores medarbejdere, så indtast dine kontaktoplysninger herunder: