Pulse Roll Label Products fortæller om deres revolutionerende Fixed Anilox Printing koncept

En af de førende leverandører af UV flexofarver til den globale etikettrykindustri, Pulse Roll Label Products (Pulse), fortæller her om deres Fixed Anilox Printing – en game changer, der forenkler og standardiserer UV flexo etikettryk.

Ved Fixed Anilox Printing anvendes Pulse’s specialformulerede PureTone high strength monopigmenterede farver sammen med en skræddersyet farveblandingsdatabase. Systemet gør det muligt for trykkeren at trykke en hvilken som helst spotfarve med blot en enkelt størrelse anilox. Det betyder, at man har et fast sæt aniloxer på maskinen, og at de ikke skal skiftes mellem jobs.

Fixed Anilox Printing kører allerede med stor succes i mange førende etikettrykkerier, hvor teknikken hjælper med at standardisere, maksimere kapacitet og spare tid og betydelige omkostninger, samtidig med at man opnår et perfekt tryk med en minimal indsats.

Gary Seward, Administrerende Direktør for Pulse, fortæller: “Vi ser igen og igen vores konkurrenters farver kræve flere aniloxvalser og mange skift for at opnå et ensartet tryk, fordi deres farver varierer i styrke. Skiftene æder kapaciteten og øger omkostningerne unødigt.”

“For at sige det helt enkelt, – med Fixed Anilox Printing fjerner vi variabler fra trykprocessen, så maskinen blot kan køre og køre. Én anilox, ét sæt farver og en topmoderne blandingsdatabase sikrer øjeblikkeligt farvematch. Fixed Anilox Printing ændrer spillereglerne med sin hurtige klargøring, op til 30% reduktion i farveforbrug, øget oppetid og en reduceret samlet investering i køb af aniloxer.”

De fleste konkurrerende farver er for svage og ude af balance til at kunne trykke alle farver med kun én størrelse anilox. Men PureTone basefarvernes høje farvestyrke kombineret med en fast anilox giver et korrekt tryk første gang og med rene klare farver, der leverer en Delta E < 2 og bedre kørselsegenskaber, alt sammen fordi der er meget færre variabler som følge af reduktionen i variablerne.

High strength formuleringen betyder, at PureTone farverne også kræver en lavere filmvægt. Det understøtter lavere risiko for migration, hurtigere tryk og færre fejl – og reducerer farveforbruget med op til 30 %, hvilket sparer yderligere omkostninger. PureTone farverne giver også øget fleksibilitet til tryk af halvtoner og fuldtoner med kun én plade.

Gary Seward tilføjer: “Fixed Anilox Printing tager flexoindustrien ind i det 22. århundrede. Med en blandingsdatabase leveret af Pulse, vores anbefalede anilox og vores PureTone farvesortiment, tilbyder dette system etikettrykkerierne et helt nyt niveau af kontrol og enkelhed, som aldrig er set før i trykindustrien; standardisering af spotfarvetryk og eliminering af det manuelle valg fra anilox-processen, så man bruger den rigtige løsning hver gang.”

“Det er vigtigt at bemærke, at vi kan skifte kunderne over på den nye teknik på under en uge. De tider, hvor man brugte måneder på at teste, er forbi! Man behøver ikke at være en trykguru for at få systemet op at køre. Vi ved, at Fixed Anilox Printing virker, og systemet er let at forstå og nemt at implementere. Vi er så glade for at kunne dele vores system med industrien, og vi kan ikke vente med at se, hvordan vi kan skabe effektivitet og omkostningsbesparelser for endnu flere etikettrykkerier.”

For yderligere oplysninger om Pulse og PureTone kontakt rr-print.dk eller se pulserl.com

Kontakt mig

Hvis du ønsker at blive kontaktet af én af vores medarbejdere, så indtast dine kontaktoplysninger herunder: